Trustpilot

Bryg den bedste stempelkaffe

Det er let at brygge velsmagende kaffe ret hurtigt med en stempelkande, og samtidig er det let at eksperimentere med. Det er knap så vigtigt, hvorvidt kaffen er lys- eller mørkristet (det er smag og behag), og du skal kun bruge:


•    50 - 60 gram groftmalet kaffe pr. liter vand
•    Stempelkande
•    Elkedel


Bruger du egen kaffekværn, skal du indstille den på en af de groveste indstillinger.

Det er ret vigtigt ikke at hælde det kogende vand i kanden med det samme men lade det stå et øjeblik, så det rammer 92-93 grader for at opnå den bedste bryg.

Du skal nu kun lige dække kaffen med vand og lade den stå i 20-30 sekunder, før du fylder kanden helt og rører rundt et par gange.
Herefter lader du den stå i ca. 3-4 minutter, før du presser stemplet roligt i bund.

Drik kaffen med det samme, for den bliver let bitter af at stå i stempelkanden.

Find din favorit blandt vores friskristede kaffer her
Se vores rigtig fine tilbud på stempelkander her