Om os

Hvem er vi? 

Absolut Kaffe blev etableret i begyndelsen af 2015. Firmaet ejes og drives af Steffen Sørensen med stor interesse for kvalitetskaffe – og især kvalitetskaffe til gode priser.

 

Hvor bor vi?

Vores base ligger i Gistrup, sydøst for Aalborg. Vi har ikke nogen fysisk butik, men du kan stadig hente din ordre på vores adresse, som er:

 

Roden 2

9260 Gistrup

 

Vi er på adressen mandag til torsdag mellem klokken 09:00 og 16:00 og fredag mellem 9.00 og 15.30. Ellers kan du altid fange os på tlf. 9156 2190 eller på mail: info@absolutkaffe.dk
 

Friskristet kaffe – hver uge   

Hver uge får vi ristet vores egne kaffeblandinger, som er inspireret af de klassiske italienske espressokaffer. De friskristede bønner forstærker kaffens aroma, og smagen træder tydeligere frem, mens bitterheden bliver mindre. 

 

Risteren er Thomas Abildgaard, der er indehaver af risteriet Vendia Kaffe. Thomas har en enestående viden om kaffe, og han spiller derfor en væsentlig rolle, når vi skal sammensætte nye kaffeblandinger. Bønnerne ristes naturligvis hver uge, så du altid kan købe helt frisk kaffe. Se udvalget her: https://absolutkaffe.dk/shop/30-friskristetspeciality/


Fødevarestyrelsens kontrolrapport: http://www.findsmiley.dk/da-DK/Searching/DetailsView.htm?virk=555052